English English
BEMUTATKOZUNK

BEMUTATKOZUNK


„1998-ban a La Fiesta Party Service-t azzal a határozott szándékkal alapítottam, hogy a minőségi vendéglátásban szerzett huszonöt éves tapasztalatomat egy olyan rendezvényszervező - catering szolgáltatásban teljesítsem ki, melyben a legszebb hagyományaink a legújabb trendekkel ötvöződnek, és mindezek egy dinamikus csapat újító szellemével frissülnek fel.
Partnereink töretlen bizalmának is köszönhetően, az alapítás után alig négy évvel, a La Fiesta már kinőtte első telephelyét és 2002-ben költözött jelenlegi helyére. Itt a rendezvények sikeres lebonyolításához már minden tekintetben megfelelő raktározási, konyhai és adminisztratív háttér áll rendelkezésünkre. A cég mindennapi munkájában húsz állandó kolléga vesz részt, de a vállalt rendezvények zökkenőmentes lebonyolítása érdekében, ezt a létszámot gyakran jelentősen kibővítjük.
Reprezentatív vendéglátással, catering szolgáltatásaink sokszínűségével, szakmai tapasztalatunkkal és felkészült munkatársainkkal várjuk megrendelőink változatos igényeit. Az ünnepi események, céges vagy egyéni rendezvények lebonyolítását kreatív javaslatainkkal is segítjük teljessé tenni.

Az elmúlt időszakban éves szinten mintegy 600 eseményt bonyolítottunk le és 100.000 vendéget szolgáltunk ki, többek között exkluzív diplomáciai, vállalati és más, privát rendezvény alkalmával.

A La Fiesta Party Service titka a hivatástudat, a szakmai hozzáértés, munkatársaink előzékenysége és figyelmessége, pozitív kisugárzásuk és hangulatteremtő erejük. Mindez, része filozófiánknak, és ezeket az értékeket szem előtt tartva törekszünk maradandó élményt nyújtani, valódi eseményeket szervezni magas színvonalon.”

Kovács László

Cégtulajdonos és ügyvezető
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete elnöke
Az „Év Gasztronómusa” cím kitüntetettje